KARELS Buitenverlichting (DE NOOD) heeft diverse directe led oplossingen in haar assortiment.

 

DirectLUX

De DirectLUX led module is een directe led oplossing, bedoeld voor toepassing in armaturen voor de openbare verlichting. Met de module kan op een relatief eenvoudige en goedkope manier licht in de openbare ruimte gebracht worden op een dusdanige wijze dat verblinding tot een minimum beperkt is.


FastFlex LED

De FastFlex LED is een ‘state of the art' ledverlichting van Philips biedt een grote mate van flexibiliteit om tot een gewenst lichtoptiek te komen. Op verschillende manieren kan met standaard leds en lenzen geheel naar eigen wens een lichtoptiek worden samengesteld, zowel symmetrisch (rond) als asymmetrisch (breed- of verstralend).

 

CityColor led spot

Uitstekend geschikt voor het aanlichten van bomen, kunstwerken en gevels: de CityColor spot. Toe te passen als aanvullende verlichting in bijvoorbeeld de bovenkap van openbare verlichting. Vanwege de draai en kantelbaarheid exact instelbaar en aanpasbaar als de omstandigheden veranderen, zoals groei van bomen. Opgebouwd uit geanodiseerd aluminium is de CityColor ledspot leverbaar met een witte lichtkleur of met RGBW belevingsverlichting.

 

Neem contact op