DE NOOD GROUP B.V.

 

DE NOOD Group

DE NOOD Group heeft de kennis, ervaring (sinds 1924) en vakmanschap in huis om u volledig van dienst te kunnen zijn bij het realiseren van verlichtingsprojecten in de openbare ruimte. Een groep van gedreven, vakbekwame bedrijven, ieder met haar eigen expertise, die tot de top van de klassieke straatverlichting behoort. Dankzij de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners in zowel Nederland als het buitenland behoren superieure led licht oplossingen en moderne straatverlichting ook tot de portfolio. Projecten worden samen met u van tekentafel tot oplevering uitgevoerd, waarbij verduurzaming van openbare verlichting en esthetiek hand in hand gaan, van klassiek tot modern.

 

Duurzaam Zeeuws Licht

Duurzaam Zeeuws Licht (DZL) biedt additionele diensten aan bij DE NOOD® en KARELS® Buitenverlichting producten, zoals installatie, onderhoud en financiering. Hierbij heeft DZL voor ogen om op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze professioneel maatwerk aan haar klanten te bieden, zodat zij kunnen genieten van een optimale licht- en sfeerbeleving. DZL is lid van DE NOOD Group B.V.

 

DE NOOD

DE NOOD B.V. is een gerenommeerd productiebedrijf van klassieke en historische straat- en buitenlantaarns, welke worden gemaakt van koper en messing met bronzen onderdelen. Zij combineert ambachtelijk werk en traditie met moderne lichttechnieken en materialen. De buitenverlichting vindt u terug in veel gemeentes, bij Koninklijke paleizen, kastelen, monumentale panden, maar ook bij moderne villa's en buitenhuizen. Een uniek bedrijf met een prachtige collectie straat- en buitenverlichting die behoort tot de absolute top in haar bedrijfstak.

 

 

PARTNERS IN BUITENVERLICHTING

 

PHILIPS Lighting

Philips Lighting staat bekend om haar kwaliteit, innovatie en haar streven naar duurzaamheid, waardoor zij een uitstekende partner voor DE NOOD Group is. Philips Lighting heeft een aantal high end LED-oplossingen ontwikkeld die moeiteloos te integreren zijn in de klassieke buitenverlichting van KARELS en DE NOOD.

 

Lenzi

Lenzi, opgericht in 1933, is een Franse producent van armaturen en masten voor de Openbare Verlichting. De stijl is met name klassiek, maar ook wat moderner vormgegeven straatlantaarns en buitenverlichting maken deel uit van het portfolio. Prachtige lantaarns van een kwaliteit á la DE NOOD met een duidelijk Franse signatuur. Sinds januari 2014 in DE NOOD Group de exclusief distributeur van Lenzi in Nederland.

 

LEDlicht Nederland

LEDlicht Nederland ontwikkeld en produceert hoogwaardige led verlichting voor utiliteit, industrie en de openbare ruimte. Niet alleen de verkoop staat hoog in het vaandel, de herkomst van de gebruikte materialen en de productie zijn zeker zo belangrijk.

 

 

PLATFORMS

 

IGOV Innovatie platform

Het doel van het IGOV Innovatie Platform is het stimuleren en initieren van innovatieve ontwikkelingen op het zowel technische als beleidsmatige of regelgevende gebied van openbare verlichting. Gebaseerd op gebruikswaarde, duurzaamheid, energiezuinigheid, kosten en baten.

BEURZEN

 

Dag van de Openbare Ruimte

De dag van de Openbare Ruimte is het grootste evenement voor professionals op het gebied van openbare ruimte. 

 

ALGEMEEN

 

Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) Commissie Openbare Verlichting houdt zich bezig met het opstellen van richtlijnen voor goede openbare verlichting.

 

Kennisbank openbare verlichting

Kennisbank openbare verlichting is het platform voor de uitwisseling van kennis over openbare verlichting. Op deze site vindt u publicaties in relatie tot openbare verlichting.

 

 

Lichtbibliotheek

De LichtBibliotheek van Atexlicht is in de afgelopen jaren opgebouwd met vrijwel alle europese verlichtingsmerken. Het meest complete naslagwerk voor iedereen die vanuit zijn professie behoefte heeft aan informatie over licht. Door wekelijkse updates ontstaat de grootste online LichtBibliotheek. Ook KARELS staat met haar brochure buitenverlichting in de Lichtbibliotheek.
Lichtbibliotheek 

 

Architectenweb

Architectenweb is de grootste Nederlandse architectuursite. De centrale doelstelling is het bevorderen van de communicatie tussen alle partijen binnen de architectenbranche door middel van het medium internet. Leveranciers kunnen hun producten tonen op architectenweb en lid worden van het netwerk.Ook KARELS is als leverancier van buitenverlichting aanwezig op het architectenweb.

 

Neem contact op