Mocht u vragen hebben of een offerte willen aanvragen, dan kunt u dit middels onderstaand formulier doen.

Bijvoorbaat dank voor uw belangstelling!

Uw gegevens
Uw bericht

*) Verplicht in te vullen

Veel gestelde vragen

Welke beglazing heeft een lantaarn?

Bij de lantaarns van KARELS® buitenverlichting kan meestal uit 2 soorten kunststof beglazing gekozen worden: polycarbonaat en acrylaat. Beide soorten beglazing zijn (afhankelijk van het armatuur) verkrijgbaar in helder en gepareld. Polycarbonaat is slagvast (volgens de norm IK10) en minimaal 10 jaar UV-bestendig. Acrylaat is breekbaar maar is blijvend UV-bestendig (verkleurt niet).

Sluiten

Worden de lantaarns bij mij thuis geïnstalleerd?

Wanneer u een bestelling doet bij KARELS B.V. dan is dit exclusief de installatie. U kunt er echter wel voor kiezen om de lantaarns te laten installeren door ons zusterbedrijf Duurzaam Zeeuws Licht (DZL). Meer informatie hierover leest u bij diensten.

Sluiten

Ik wil een los onderdeel bestellen, maar kan deze niet vinden op de website?

U kunt hiervoor altijd contact opnemen via het contactformulier, mailen naar info@karelsbuitenverlichting, of bellen naar +31(0)118 65 75 84.

Sluiten

Welke keurmerken heeft KARELS voor haar dienstverlening?

KARELS is al vele jaren ISO 9001: 2008 gecertificeerd.

 

Sluiten

Voldoen de lantaarns van KARELS aan de CE-normering?

Alle lantaarns van KARELS worden voorzien van een CE-sticker, die verplicht is wanneer een product aan de CE-normering voldoet.

Sluiten

Wat is een armatuur?

Een armatuur is een professionele benaming voor een lantaarn of een lamp en verwijst in de regel naar de behuizing van de verlichting. Wanneer wij op deze website over een armatuur, lantaarn, lamp of verlichting spreken, dan bedoelen wij doorgaans hetzelfde.

Sluiten

Waarom maken jullie gebruik van koper in de lantaarns?

Alle kappen in de lantaarns van KARELS wordt gemaakt van roodkoper. Koper is het oudste metaal, dat de mens kent. Dit metaal heeft een zeer lange levensduur en een warme uitstraling door zijn rode kleur. Koper verkleurt in de buitenlucht door de invloed van verschillende weersomstandigheden. Zo ontstaat er een hechte (groene) oxidehuid, ook wel patineerlaag genoemd, die het materiaal beschermt.

Sluiten

Ik wil de mast in een andere kleur lakken dan op de website staat vermeld, is dit mogelijk?

U kunt er voor kiezen om de mast alleen in primer aangeleverd te krijgen, zodat u deze zelf kunt aflakken. Ook is het mogelijk dat wij dit voor u verzorgen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via het contactformulier, mail naar info@karelsbuitenverlichting, of bel naar +31(0)118 65 75 84

Sluiten

Welke lichttechniek kan ik het beste kiezen?

Standaard leveren wij onze lantaarns met een E27 fitting boven of onderin de lantaarn. Voor de openbare verlichting is dit vaak niet toereikend. Welke lichttechniek voor u het beste toepasbaar is, hangt af van vele factoren. Door onze nauwe samenwerking met PHILIPS kunnen wij u hierin adviseren en u altijd de nieuwste en energiezuinigste lichttechniek aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, mail naar info@karelsbuitenverlichting, of bel naar +31(0)118 65 75 84

Sluiten

KARELS op Volg ons

 
 

Neem contact op